Video: Venemaal plahvatas õnnetusse sattunud Tesla

Rait Piir
, reporter
Copy
Tesla Model 3.
Tesla Model 3. Foto: Amanda Voisard / REUTERS

Venemaal sattus Moskva lähedal liiklusõnnetusse Tesla elektriauto, mis süttis peale kokkupõrget puksiirautoga põlema ning seejärel plahvatas. 

Õnnetusse sattunud Tesla mudel pole hetkel veel selge, kuid Instagrami pandud video põhjal võib öelda, et see on kas Model S või Model 3. Kohaliku meedia teatel juhutis sõidukit 41-aastane mees, kellel olid kaasas lapsed. Ta kasutas kokkupõrke hetkel juhiabi süsteemi, kuid tema käed olid väidetavalt siiski roolil. Tesla põrkas kokku vasakus suunavööndis liikunud puksiirautoga. 

Juht murdis õnnetuse käigus oma jalad ning tema lapsed pääsesid õnneks ainult kriimude ja marrastustega. Autol endal läks aga palju halvemini - mõnda aega peale kokkupõrget süttis sõiduk põlema ja seejärel toimus auto sees kaks plahvatust.

Kokkupõrke asjaolud pole endiselt teada ning politsei uurib intsidenti. Autode süttimises peale õnnetust pole midagi ebatavalist, kuid Teslad on saanud oma tuleohtlikkusega lausa kurikuulsaks. Teada on juhtumeid, kus Teslad süttivad põlema ilma mingi selge põhjuseta. Samuti on õnnetuste põhjustamise poolest saanud halva maine Tesla autopiloot. Kas ja kui palju juht seda kasutas, pole hetkel teada. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles