Tele2 paneb saatesse «Mängi ja võida!» helistamise kinni (3)

Tarbija24
Copy
Kaader Kanal 2 telesaatest «Mängi ja võida»
Kaader Kanal 2 telesaatest «Mängi ja võida» Foto: Erakogu

Mobiilioperaator Tele2 otsustas täna, et lõpetab klientide kaitseks kuulise etteteatamisega lepingu Kanal 2 telemängu «Mängi ja võida!» tootjaga. Samas ei jõua otsus jõustuda, sest saade lõpetab juba järgmisel nädalal, 2. augustil.

«Meie poole on pöördunud murelikud kliendid, kes on saatesse helistades ilma jäänud kümnetest või sadadest eurodest. Seega otsustasime enda kliente kahtlase teenuse eest kaitsta ja lepingu saate tootjaga lõpetada,» rääkis Tele2 turundusdirektor Ines Estrin, kelle sõnul blokeeritakse nende võrgust saatesse tehtud kõned alates 26. augustist. 

Kanal 2 peaprodutsent Kaspar Kaljas ütles, et see otsus kanalit ei mõjuta, sest saade «Mängi ja võida!» on suvine eriprojekt, mille eesmärk oli testida erinevaid tehnilisi lahendusi ja uusi saatejuhte. Viimane «Mängi ja võida!» on eetris 2. augustil ehk saade lõpeb enne, kui mobiilioperaatori otsus jõustub.

Telekanalites Kanal 2, Kanal 12 ja Kanal 11 kuvatava ning Ludolink OÜ toodetud telemängu «Mängi ja võida!» puhul kutsutakse inimesi üles saatesse raha võitmise eesmärgil helistama. Ühe kõne hind, mis rakendub ka juhul, kui kõnele vastab automaatvastaja ja helistaja eetrisse ei pääse, on 1,50 eurot.

Saate tootja Ludolink OÜ on asutatud 2016. aastal ning ettevõte kuulub võrdselt Portugali kodanikule Ana Cristina Rebocho Dos Prazeres Antunes Ludovicole ja Soome kodanikule  Jussi Johannes Juutinenile. Ettevõtte müügitulu oli mullu ligi 295 000 eurot ja kasum 209 000 eurot. 

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles