Võlakoorma all Muhu Leib sulgeb poode (9)

PM Majandus
Copy
Aparaaditehase ruumides avas oma uksed Muhu Leib OÜ.
Aparaaditehase ruumides avas oma uksed Muhu Leib OÜ. Foto: Kristjan Teedema

Portaal Geenius kirjutab, et Tallinna lähedal Tabasalus märgati, et vaid aasta seal tegusteda jõudnud Muhu Leiva pagarikoda on tänaseks uksed kinni pannud. Samuti on 15. juulist puhkusel Tallinna sadama Muhu pagarikoda, kuid lõpuaega pole märgitud, mis on omakorda tekitanud külastajates kahtluse, kas pood üldse puhkuselt tagasi tuleb.

Ettevõtte asutaja, OÜ Muhu Pagarid ja OÜ Muhu Leib juhataja Martin Sepping kinnitas Geeniusele, et Tabasalu pood on tõesti suletud.

«Tabasalus püüdsime mõnda aega küpsetada kohapeal, aga ei õnnestunud seda mahtu täis müüa, mis tarvilik pagaritöökoja toimiseks,» sõnas ta.

Loe pikemalt Geeniusest.

Eelmise aasta lõpus kirjutas ka Saarte Hääl, et Muhu Leib lõpetas Tallinnas Nõmmel leivatootmise. Ettevõtte juht Martin Sepping selgitas väljaandele, et kahjuks ei tulnud nõudlus pakkumisele järele.

Krediidiinfo andmetel on Muhu Leib OÜ-l kukil üks kehtiv maksehäire ja 135 099 euro suurune maksuvõlg. Maksuvõlg tekkis juba 2017. aasta mais. Eelmise aasta majandusaasta aruannet ei ole ettevõte esitanud, kuid 2017. aasta lõpetas leivatootja 70 000 euroses kahjumis, kuigi müügitulu teeniti 1,4 miljonit eurot. 

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles