TransferWise'i kaasasutaja valiti maailma 40 mõjukama sekka (7)

PM Majandus
Copy
Eesti ühe edukaima idufirma Transferwise'i üks asutaja ja omanik Kristo Käärmann.
Eesti ühe edukaima idufirma Transferwise'i üks asutaja ja omanik Kristo Käärmann. Foto: Eero Vabamägi

Väljaanne Fortune valis 38-aastase TransferWise'i kaasasutaja Kristo Käärmanni esmakordselt alla 40-aastaste mõjukaimate inimeste edetabelisse.

Fortune'i «40 under 40» edetabelis platseerus Käärmann 22. kohale. Lisaks temale on nimistus veel 39 mõjukat ärimaailma noort, näiteks ühe koha kõrgemal võttis endale tõsielusarja täht ja maailma noorim miljardär Kylie Jenner.

Fortune toob välja, et üheksa aastat tagasi loodud TransferWise'i väärtus on kasvanud 3,5 miljardi dollarini. Ettevõte pakub oma klientidele soodsaid rahvusvahelisi rahaülekandeid. Kui näiteks 200 dollari kandmise eest küsivad pangad keskmiselt 7 protsendi suurust tasu, siis TransferWise küsib vaid ühe protsendi.

Kuna 40 edukat veedavad suure osa oma ajast lennukites ning koosolekutel, siis palus väljaanne jagada neil nippe produktiivsuse hoidmiseks. Käärmann soovitas töötades ja reisides teha kindlaks, et unetundide arv oleks piisav. «Töö parimaks soorituseks plaanin oma päeva nii, et mul ei ole ärkamiseks vaja äratuskella. Reisimisel ja eriti pikkade lendude puhul magan terve lennu aja. Lisaks lõpetasin ma alkoholi tarvitamise viis aastat tagasi,» ütles Käärmann.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles