Soome suveüritused meelitavad maailmakuulsate nimedega

Tallink
Copy
Foto: Tallink

Lisaks kodumaiste suveüritustele kiika korra, mis toimub ka teisel pool lahte, sest ka seal leidub palju omanäolisi üritusi igale vanusele ja huvile. Toome sinuni valiku üritustest, mille sarnaseid sa Eestist ei leia. 

Flow festival - 9.-12. august 

Flow festival on Helsingis toimuv linnafestival, mis toimub juba 15. aastat. Festivalt toob Soome pealinna absoluutsed alternatiiv- kui ka popmuusika maailmatipud: Cardi B, The Cure, Tame Impala jpt. Lisaks muljetavaldavale artistidenimistule pakub Flow festivalikülastajatele hoolikalt valitud toiduvalikut ning kaunist festivaliala mitmesuguste meelelahutusvõimalustega.

Muumitrolli sünnipäev - 7. august

Soome on ju maailmakuulsate muumide sünnimaa ja elupaik. Tee oma pere suurimale muumifännile üllatus ja külasta 7. augustil Muumitrolli sünnipäeva. Selle tähtsa päeva puhul kostitab Muumimamma kõiki külalisi sünnipäevatordiga. Lisaks sellele saab loomulikut õnnitleda sünnipäevalast ka isiklikult ja külastada kõiki atraktsioone.

Savonlinna ooperifestival - 4. juuli - 8. august 

Ehkki operipäevade avalöök on küll juba möödas, siis maailmatasemel kontserte jagub veel mitmeks nädalaks. Savonlinna ooperifestival, mis toimub ajaloolises Olevinlinna kindluses, on üks kuulsamaid ooperifestivale maailmas, tuues lavale lugusid aegumatutelt klassikutelt, nagu Mozart, Verdi, Strauss ja Rossini.

Tamperrada kulinaariafestival - 19.-23. august

Tamperes toImub augustis gastronoomiafestival, mille kõige populaarsem osa on võistlus, kus parimad restoranid üle linna kogunevad siia kokku, et pakkuda külastajatele väikeseid suupisteid soodsa hinna eest. Nii on sul võimalik kogeda maitseelamusi maksmata selle eest kõrget hinda.

Neste Rally Finland - 1.–4. august

Jyväskyläs toimub augustis Neste Ralliy Finland. Koos teistega võistlevad ka eelmise aasta võitjad, Ott Tänak ja Martin Järveoja, kes plaanivad ka tiitlit kaitsta. Kui juba rallile minna, tee tutvust ka Jyväskylä linnaga. See nooruslik linn üllatab oma kauni arhitektuuriga, millele on oma panuse andnud maailmakuulus arhitekt Alvar Aalto. Linna seikluspark, veespordikeskus ja planetaarium pakuvad tegevusi kogu perele.

Muide, Tallink viib sind soodsalt Soome rallile kaasa elama. Kõikidele tulihingelistele spordisõpradele on ka eripakkumine: sooduskoodiga SOOMERALLI on Tallinna-Helsingi edasi-tagasireis või ühe suuna reisijapilet 30% soodsama ja autopilet 20% soodsama hinnaga.

Hakkas huvitama? Osta laevapilet Helsingisse SIIN

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles