Börsile sihtiv telekomifirma on võlgu ja venitas palkadega (2)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Levikomi asutaja ja juht Peep Põldsamm.
Levikomi asutaja ja juht Peep Põldsamm. Foto: Liis Treimann

Investoritelt raha nooliv ja börsile sihtiv telekomifirma Levikom on võlgu nii partneritele kui ka maksuametile, samuti kurdavad endised töötajad, kuidas palk võis kolm nädalat hiljaks jääda. Firma juht Peep Põldsamm ütles, et tippu jõudmine lähebki üle kivide ja kändude.

Interneti- ja teleteenuseid pakkuv Levikom teatas hiljuti pressile, et neil on kõige rahulolevamad kliendid. Järgnes teade, et nad kaasavad investoritelt viis miljonit eurot, et arendada muu hulgas 5G- ja asjade interneti teenuseid, mis praegu on tavainimese jaoks täielik ulme. Kõige tipuks sihib Levikom umbes viie aasta pärast Tallinna börsi põhinimekirja.

Nii ambitsioonikad plaanid panid mitu Levikomi endist töötajat kulmu kergitama. Neil on firmaga ajada märksa praktilisemad asjad. Endine töötaja Urmas (nimi muudetud – toim) rääkis, kuidas tööandja jäi palkade maksmisega krooniliselt hiljaks, vahel isegi kolm nädalat. Ette tuli ka olukordi, kus palgapäeval laekus kontole osa palka, näiteks 300 eurot, ülejäänu tilkus jupi kaupa kuu jooksul.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles