Pettunud Baltika aktsionär: ma kardan, et poole aasta jooksul teavitatakse pankrotist

Reet Pärgma
, ajakirjanik
Copy
: BALTIKA TOOTMINE, BALTMAN, TEHAS, PINTSAK  :  TALLINN, EESTI : 21OCT16

Baltika tootmine. 

lt/: Foto: LIIS TREIMANN
: BALTIKA TOOTMINE, BALTMAN, TEHAS, PINTSAK : TALLINN, EESTI : 21OCT16 Baltika tootmine. lt/: Foto: LIIS TREIMANN Foto: LIIS TREIMANN / PM/SCANPIX BALTICS

Baltika aktsionärid näevad pikaaegse tegevjuhi Meeldis Milderi lahkumises ohumärke. Üks ütleb, et uudis viitab teise kvartali röögatult halvale tulemusele, teine, et uus juht võib tähendada lausa pankrotti. Ühes on aktsionärid sama meelt – Milder oleks pidanud ameti maha panema juba aastaid tagasi ja tema töötasu maksti ebaõiglaselt üle.

Anonüümseks jääda sooviv väikseakstionär ütles, et kui juhid lahkuvad uppuvalt laevalt, siis teavitab ettevõte poole aasta jooksul pankrotist. «Müüakse varad maha ja aktsionärid jäävad rahast ilma. Ma kardan seda kõige rohkem. Mõlemad omanikud müüvad oma aktsiaid ja räägitakse rumalat juttu, et suveks on raha vaja. See jätab kõige halvema maigu suhu,» ütles ta. Ta viitas sellele, et nii Meelis kui Maire Milder on viimaste kuude jooksul müünud oma osalust Baltikas põhjendades seda suveks raha vabastamisega. «Sellised kommentaarid mõlema Milderi puhul on lapsikud olnud ja see ei tekita usaldust. Nendel inimestel peaks olema piisavalt raha, see ei ole usutav,» põrutas aktsionär.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles