Legendaarne aktsiakaupleja lahkus Eesti Energiast (3)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Ärimees Charlie Viikberg
Ärimees Charlie Viikberg Foto: Sander Ilvest / Postimees

90ndatel vaid 20-aastasena erakordselt edukas olnud börsimaakler Charlie Viikberg lahkub Eesti Energia energiakaubanduse juhi kohalt, mida ta vedas ligi kaks aastat. 

Charlie Viikberg ütles, et Eesti Energia energiakaubanduse üksus on kahtluseta Baltikumi parim enda alal. «Olen tänulik võimaluse eest, et sain seda tööd teha väga ägedate inimestega, keda energiakaubanduse üksus ja Eesti Energia laiemalt endas koondab. Olen kindel, et nii Eesti Energiat tervikuna kui ka energiakaubandust saadab edu,» sõnas Viikberg.

Eesti Energia juhatuse liige Margus Vals ütles, et Viikberg on loonud energiakaubanduse üksuses hea vundamendi eesseisvate väljakutsetega toime tulemiseks. «See hõlmab nii uute kauplemismudelite, andmepõhiste tööriistade kui ka meeskonna arendamist,» rääkis Vals.

Viikbergi asemel asub Eesti Energia energiakaubandust juhtima pikaajalise finantsturgude kogemusega Eero Sirendi.

Eesti Energia energiakaubanduse üksus vahendab turule erinevaid elektritootjaid, pakub turule ligipääsu teistele kauplejatele ning kaupleb täiendavalt õlitooteid, gaasi, süsinikukvoote ning teisi sertifikaate.

Energiakaubanduse äriüksus on aktiivne nii füüsilistel energiaturgudel kui ka füüsiliste turgudega seotud finantsinstrumentide turul.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles