Linnamäe kuulutusteäri müük sai lõpliku õnnistuse

BNS
Copy
Pildil Margus Linnamäe.
Pildil Margus Linnamäe. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Margus Linnamäe suurosalusega UP Invest sai ka Leedu konkurentsiametilt heakskiidu müüa kuulutusteärid koondav Baltic Classifieds Group (BCG) maailma ühele suurimale fondihaldurile Apax Partners.

Varem oli juuni keskel suurtehingule oma heakskiidu andnud Eesti Konkurentsiamet ning UP Investi CEO/tegevjuhi Sven Nuutmanni kinnitusel tuli nüüd sama positiivne otsus ka Leedu konkurentsiametilt. «Nüüd on kindel, et tehing jõustub juuli jooksul,» lisas Nuutmann BNSile,. 

BCG haldab portaale Autoplius.lt, Aruodas.lt, Skelbiu.lt, CVBankas.lt, KV.ee, City24.ee, City24.lv, Osta.ee ja Soov.ee, mis kokku koguvad enam kui 50 miljonit külastust kuus.

Apaxi fondidel on pikaajaline ja edukas kogemus digitaalse kaubanduse äridesse investeerimisel. Investeering Baltic Classifieds Groupi on selles valdkonnas üheksas ning Baltikumis esimene. Varasemate investeeringute seas on Auto Trader Ühendkuningriigis, Idealista Hispaanias, SoYoung ja SouFun Hiinas ning Trade Me Uus-Meremaal.

Suurtehing sai avalikuks mai alguses, tehingu rahalisi tingimusi pooled ei avalikusta.

Apax Partners on juhtiv ülemaailmne erakapitaliinvesteeringute ettevõte. Enam kui 40-aastase ajaloo vältel on Apax Partners loonud ning juhtinud fonde koguväärtusega ligikaudu 50 miljardit dollarit.

Linnamäe omanduses on läbi ettevõtete ka uudisteagentuur BNS ja ajaleht Postimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles