Eesti Energia õlitehase töötaja suri raskes tööõnnetuses

Reet Pärgma
, ajakirjanik
Copy
Lein.
Lein. Foto: Elmo Riig

Ööl vastu neljapäeva toimus Ida-Virumaal raske tööõnnetus, kui Eesti Energiale kuuluvas Enefit280 õlitehases sai 47-aastane töötaja põletushaavu. Ettevõte teatas, et töötaja suri haiglas.

Õnnetuse sündmuskohal käisid nii päästjad kui ka kiirabi ning viimane toimetas kannatanu Ida-Viru Keskhaiglasse. Veel täna kella 15 ajal kinnitas prokuratuur, et kannatanu viibib haiglaravil, kuid kell 17.35 teatas Eesti Energia, et töötaja suri haiglas.

«Avaldame Eesti Energia poolt lahkunud kolleegi lähedastele sügavat kaastunnet! Aitame hukkunu lähedastele korraldada psühholoogilist abi ning pakume kriisinõustamist vajadusel ka hukkunu töökaaslastele,» ütles ettevõtte juhatuse liige Raine Pajo.

Esialgse info põhjal toimus õnnetus, kui töötajad puhastasid katelt ning üks töötaja sai kuuma tuhaga kokku puutudes raskeid põletushaavu. Kannatanu on Eesti Energias töötanud 7 aastat. Õnnetuse asjaolude väljaselgitamiseks alustatakse kriminaalmenetlus.

Eesti Energia teatas, et ettevõte teeb igakülgset koostööd politsei, tööinspektsiooni ja teiste vastavate ametitega õnnetuse põhjuste väljaselgitamiseks.

Ettevõte on juhtunust kannatanu lähedasi teavitanud.

Copy
Tagasi üles