Suurima meediatehingu hind jääb saladuseks

Copy
Pildil UP Investi omanik Margus Linnamäe (vasakul) ja juht Sven Nuutmann.
Pildil UP Investi omanik Margus Linnamäe (vasakul) ja juht Sven Nuutmann. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Margus Linnamäe suurosalusega UP Invest müüs kuulutusteäri koondava Baltic Classifieds Groupi (BCG) fondihaldurile Apax Partners. Suurtehing, mille rahalisi tingimusi pooled ei avalikusta, viiakse lõpule juulis, kui konkurentsiametid on sellele heakskiidu andnud.

Seega saavad uue omaniku müügi- ja kinnisvaraportaalid Autoplius.lt, Aruodas.lt, Skelbiu.lt, CVBankas.lt, KV.ee, City24.ee, City24.lv, Osta.ee ja Soov.ee, mida külastatakse igakuiselt kokku enam kui 50 miljonit korda. BNS-i andmetel on UP Investi kuulutusteäri konsolideeritud käive suurusjärgus 30 miljonit eurot.

Äripäev on varem spekuleerinud, et tehingu maht võib jääda 140 kuni 160 miljoni euro suurusjärku, kuid UP Investi juhatuse liige Sven Nuutmann seda infot ei kinnita ega lükka ümber. «Ma ei tea, kust Äripäev selle numbri võttis, aga oleme kokku leppinud, et ühtegi vihjet selle kohta ei anna. Tõenäoliselt kunagi tuleb see info [majandusaruannetest] välja, aga tehingu hinnast ega Äripäeva numbrist me praegu ei räägi,» rääkis Nuutmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles