Vanas tehasehoones valmivad odavad tipptoidud

  • Lõuna ajal on Aparaadi resto pea alati puupüsti täis.
  • Kõige suuremaks mureks peavad juhid ruumipuudust.
  • Aparaat oli esimene tehaseinterjööriga söögikoht Tartus.

Aparaadi omanik Liis Pruusapuu (vasakul) ja resto juhataja Kai Saarna usuvad, et hea ja maitsva kõhutäie jaoks ei pea alati taevasse ulatuvaid summasid välja käima. Piisab, kui tooraine on kvaliteetne ja toit oskuslikult valmistatud.

FOTO: Kristjan Teedema

Tartus aparaaditehases asuv restoran Aparaat ei jää toidu kvaliteedi poolest grammigi alla tippklassirestoranidele. Hindade poolest on koht aga üks rahakotisõbralikemaid.

Artikkel kuulatav
Minu Meedia tellijatele
Tellijale

Kuigi söögikohas pakutavad toidud on restoranikvaliteediga, kutsuvad Aparaadi juhtkond ja töötajad seda siiski hellitavalt «restoks». «Meie algne mõte oli pakkuda restoranikvaliteediga toite mõistliku hinnaga, lihtsas ja nüüdisaegses keskkonnas. Aparaaditehase üldine õhustik ongi vaba ja see laieneb ka meile,» selgitas Aparaadi omanik Liis Pruusapuu.

Tagasi üles