Vanas tehasehoones valmivad odavad tipptoidud (1)

Maria Joost
, ajakirjanik
Copy
Aparaadi omanik Liis Pruusapuu (vasakul) ja resto juhataja Kai Saarna usuvad, et hea ja maitsva kõhutäie jaoks ei pea alati taevasse ulatuvaid summasid välja käima. Piisab, kui tooraine on kvaliteetne ja toit oskuslikult valmistatud.
Aparaadi omanik Liis Pruusapuu (vasakul) ja resto juhataja Kai Saarna usuvad, et hea ja maitsva kõhutäie jaoks ei pea alati taevasse ulatuvaid summasid välja käima. Piisab, kui tooraine on kvaliteetne ja toit oskuslikult valmistatud. Foto: Kristjan Teedema

Tartus aparaaditehases asuv restoran Aparaat ei jää toidu kvaliteedi poolest grammigi alla tippklassirestoranidele. Hindade poolest on koht aga üks rahakotisõbralikemaid.

Kuigi söögikohas pakutavad toidud on restoranikvaliteediga, kutsuvad Aparaadi juhtkond ja töötajad seda siiski hellitavalt «restoks». «Meie algne mõte oli pakkuda restoranikvaliteediga toite mõistliku hinnaga, lihtsas ja nüüdisaegses keskkonnas. Aparaaditehase üldine õhustik ongi vaba ja see laieneb ka meile,» selgitas Aparaadi omanik Liis Pruusapuu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles