Gross pani Tänaku endise kaardilugeja juhiks (5)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miljonärist ettevõtja Oleg Gross oma kaupluse ees Rakvere külje all Tobia külas.
Miljonärist ettevõtja Oleg Gross oma kaupluse ees Rakvere külje all Tobia külas. Foto: Andras Kralla/ Äripäev

Suurärimees Oleg Grossile kuuluva OG Elektra juhatusest on eelmisel nädalal lahkunud Helve Lahi ning Katrin Vakulskaja, juhatusega liitus aga Raigo Mõlder, selgub Äripäeva Infopanga andmetest.

Lahi oli ettevõtte juhatuses alates 2008. aastast, Vakulskaja liitus juhatusega 2017. aasta lõpus. Mõlder on ettevõtte tegevjuhina hoolimata juhatusse mitte kuulumisest tegutsenud juba mõnda aega. Varasemalt on ta olnud tuntud Ott Tänaku kaardilugejana, hiljem aga sõitnud rallit ka koos Oleg Grossi poja Georg Grossiga.

Oleg Gross ise teemat kommenteerida ei soovinud. «Head aega, ma ei viitsi teiega rääkida. Te siin jälle kirjutasite igasugu asju, mis on kohtust läbi käinud. Ma ei viitsi rääkida, head aega,» sõnas Gross Äripäevale.

Märtsi lõpus avaldas ERRi saade «Pealtnägija», et mitu Oleg Grossi firma OG Elektra töötajat väidavad, et ettevõte maksab neile osa palka sularahas, mille pealt makse ei maksa. Gross eitas neid süüdistusi ning peab selliseid väiteid väljamõeldiseks.

Gross rääkis Postimehele, et ta maksab osadele töötajatele töötasu sularahas, kuna «maapiirkonnas ei pruugi olla sularahaautomaate» ja kuna «paljudel inimestel on muud probleemid – pangad arestivad mõnel töötasu niipea, kui see arvele laekub.»

Samuti ei saa vaatamata «Pealtnägija» osaluseksperimendile juriidiliselt väita, et Grossi firmad petavad.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles