Nissani vahistatud eksjuht süüdistab alluvaid noa selga löömises

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Legendaarne Nissani juht Carlos Ghosn on praegu vanglas.
Legendaarne Nissani juht Carlos Ghosn on praegu vanglas. Foto: ETIENNE LAURENT / EPA

Jaapanis kinni peetud Nissani eksjuht Carlos Ghosn süüdistas ühes videos Nissani tippjuhte talle noa selga löömises ning «väga räpase mängu» mängimises.

Video, mille avalikustasid Ghosni advokaadid, salvestati pisut enne seda, kui Tokyo prokurörid Ghosni eelmisel nädalal taas kinni võtsid.

Ghosn oli vabastatud kautsjoni alusel ning talle oli esitatud kolm süüdistust, kuid kinnipidamisel esitas prokuratuur talle ka neljanda süüdistuse.

Carlos Ghosn peeti esimest korda kinni mullu 19. novembril Tokyos. Ta veetis seejärel kinnipidamisasutuses üle saja päeva, kuni vabanes vanglast 6. märtsil kautsjoni vastu. 4. aprilli varahommikul peeti ta uuesti kinni, kus ta peab olema 14. aprillini.

Talle esitatud süüdistustest käsitlevad kaks tema palga maksmise edasilükkamist ning selle varjamist ametlikes aktsionäride dokumentides, kolmas käsitleb katset kanda erainvesteeringu kahju Nissanile.

Ghosn eitab neid süüdistusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles