Eurolines ostab 17 miljoni eest uusi busse

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LuxExpress buss.
LuxExpress buss. Foto: Liis Treimann.

Rahvusvaheliste vedudega tegelev bussifirma Eurolines ostab tänavu esimesel poolel neli uut turismibussi, millest kolm vastavad rahvusvahelistel liinidel kasutatavale LuxExpress teenindustasemele.


Eurolines Balticu juhatuse esimehe Hannes Saarpuu sõnul on bussipargi uuendamine vajalik ettevõtte tegevuse laiendamiseks, et käia kaasas turu arengutega.

Viimase 15 kuu jooksul on Eurolines Baltic investeerinud uute busside ostmisesse kokku enam kui 50 miljonit krooni. Ettevõtte opereerimisbaasidesse Tallinnas, Riias, Vilniuses ja Peterburis on lisandunud kokku 11 uut bussi.

Saarpuu kinnitusel oli 2008. aasta teine poolaasta Eurolines Balticu jaoks positiivne.

«Valitud strateegiline suund ja investeeringud bussipargi uuendamiseks ning tootearenduseks tõid kaasa nii reisijate arvu kui tulude olulise kasvu kõikidel Baltikumi-sisestel liinidel ja seda hoolimata üldise majanduskeskkonna halvenemisest,» kommenteeris Saarpuu lisades, et majanduslangus pole ettevõtte müügile seni negatiivset mõju avaldanud.

Uute busside lisandumisega suurendatakse alates märtsist ka LuxExpressi väljumiste arvu liinidel Tallinn-Peterburi, Tallinn-Riia ja Riia-Vilnius.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles