Otseülekanne infoturbekonverentsilt Security Summit

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimub Kultuurikatlas kümnes Baltikumi ja Põhjamaade suurim infoturbekonverents Security Summit, mis toob Tallinnasse enam kui 25 valdkonna tippeksperti üle maailma. Tänavuse konverentsi fookuses on era- ja avaliku sektori kogemuste vahetamine ja maailma uusimate tehnoloogiate tutvustamine. Konverentsi korraldab Security Software.

Security Software’i äriarendusjuhi Ats Onemari sõnul võib väiksemgi küberrünnak mõjutada riigi ja ettevõtete väga paljude teenuste toimimist. „Küberohte tuleb teadvustada ning selle kaitseks peaksid meil kodus vahendid ja teadmised olemas olema. Täna toimuv infoturbekonverents ühise aruteluplatvormina seda sihti endas kannabki, tuues ametnikele ja ettevõtjatele maailma parimad praktikad koju kätte,“ rääkis Onemar. Ta lisab, et küberrünnakud õnnestuvad tihti tänu mitteteadlikele kasutajatele, mis on tänavuse konverentsi üks võtmeteema.

Konverentsi pealava päevakava:

10.00 Rita Käit-Vares (Security Software), Ats Onemar (Security Software). Modereerib Eric Niiler (tehnoloogiajakiri WIRED)

10.15 Liisa Past (McCaini instituut), “Kuidas mõjuvad poliitiliselt motiveeritud küberrünnakud ärile?”

10.50 Eireann Levertt (Cambridge’i Ülikool), “Küberriskide lahendamine”

11.30 Per Söderqvist (Sophos), “Sihitud küberrünnakute tõus”

12.00 Johan Rosen (Swedbank), “Jätkusuutlik digitaalne pangandus nõuab vastupidavaid organisatsioone”

12.30 Dr Catherine Mulligan (Imperial College London), “Blockchain – turvalisuse segadus”

13.00 Jesse Wojtkowiak (Pipedrive), “Küberkultuur äriettevõttes”

14.30 Kaspar Hioväin (Coop Eesti), “Küberturvalisuse ja -ohtude mõju äritegevusele”

15.00 Dan Heering (Eesti Mereakadeemia arendusjuht) & Kieren Nicolas Lovell (TalTechi küberintsidentide seire juht), “Suurimad küberohud merendussektoris”

15.30 Uko Valtenberg (Eesti Kaitseväe küber- ja infooperatsioonide keskuse ülem), “Küberturvalisus Eesti kaitsesektoris”

16.30 paneelarutelu “Küberturvalisuse tulevik” (Liisa Past, Catherine Mulligan, Liga Rozentale (Microsoft))

17.15 Jenny Radcliffe (inimeste häkkija), “Inimpsühholoogia küberturvalisuse taga”

Tervet konverentsi kava näeb siit

Security Summit on Baltikumi ja Põhjamaade suurim info- ja küberturbekonverents, mis toob kokku era- ja avaliku sektori tippjuhid ja valdkonnaeksperdid üle maailma. Konverentsi korraldab Security Software ja konverentsi partneriks on Riigi Infosüsteemi Amet (RIA).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles