Luunja kurgi tippaeg saabub talvel

  • Kurgitaim kasvab Luunja kasvuhoones ööpäevas umbes 10 sentimeetrit.
  • Suurim solvang on pidada Luunjas kasvanut Hispaanias sirgunuks.
  • Kodumaise kurgi poehinna dikteerib paljuski just jaekett, kus need müügil.

Grüne Fee Eesti juht Raivo Külasepp oma valdustes.

FOTO: Kristjan Teedema

Kui talvel võib köögiviljalettidelt värsket kodumaist kaupa leida üsna vähe, siis Luunja kurk on seal alati olemas.

Artikkel kuulatav
Minu Meedia tellijatele

Luunja kurk ilmselt kellelegi eraldi tutvustamist ei vaja. On neid, kes ütlevad, et suudavad Luunja kurki Hispaania omast kinnisilmi eristada. Leidub ka neid, kes väidavad, et Luunja kurk ongi tegelikult Hispaaniast pärit, sellele on Tartu külje all lihtsalt kodumaised sildid külge kleebitud. Luunja kurke tootva Grüne Fee juht Raivo Külasepp soovitas seda juttu kuuldes ajakirjanikul kohale tulla ja «süütõendid» üle vaadata.

Tagasi üles