Coop Panga mobiiliäppi pääseb ka nüüd sisselogimata

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Coop

Sarnaselt mitmete teiste Eesti pankadega saab Coop Panga mobiilipangas alates sellest nädalast seadistada automaatse sisselogimise ja mobiilipanka siseneda ilma Smart-ID või Mobiil-ID PIN-koodi sisestamata.

Coop Panga e-kanalite juht Helena Kokk ütles, et mobiilipanga automaatne sisselogimine on panga klientide jaoks oodatud uuendus. «Automaatne sisselogimine teeb mobiilipanga kasutamise kindlasti veelgi mugavamaks – enam ei pea iga kord konto jääki vaadates või väiksemaid makseid tehes uuesti käsitsi sisse logima,» selgitas Kokk.

Automaatne sisselogimine kehtib ainult telefonis, kus see on aktiveeritud. Üle 30-euroste maksete tegemisel ja lepingute sõlmimisel tuleb endiselt PIN2 sisestada. Turvalisuse huvides küsitakse sisselogimisel siiski Smart-ID või Mobiil-ID PIN-koodi vähemalt iga 90 päeva tagant. Kui juhtub, et telefon on kaotatud, siis saab automaatse sisselogimise eemaldada internetipangas seadete alt.

Coop Panga mobiilipanka saab kasutada nii Androidi kui Apple iOSi seadmetes.

Eesti kapitalil põhinev Coop Pank on üks viiest Eestis tegutsevast universaalpangast. Panga enamusosanikuks on kodumaine kaubanduskett Coop Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles