Vladimir Putin: kätte saadi 26 miljardit palgavõlgu (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin kohtumisel prokuröridega.
Vladimir Putin kohtumisel prokuröridega. Foto: Sergei Savostyanov / Sergei Savostyanov/TASS

Prokuratuuri töö aitas 2018. aastal kustutada tööandjate palgavõlgu töötajatele rohkem kui 26 miljardi rubla (umbes 360 miljoni euro) ulatuses, ütles Vene president Vladimir Putin teisipäeval. 

«Prokuratuuriorganite vahetul osalusel kustutati palgavõlad kodanike ees,» ütles Vene riigipea teisipäeval prokuratuuri kolleegiumil.

«Palga osas on see muidugi mõjukas tulemus. Kustutati rohkem kui 26 miljardi rublane võlgnevus,» sõnas president.

Samas märkis ta, et töötajatele palga maksmisega seotud rikkumiste arv vähenes 2018. aastal 15 protsenti. Presidendi sõnul menetlesid Vene prokurörid 2018. aastal viis miljonit kodanike pöördumist.

Kaitseb ettevõtjate huve

Samas palus Putin teisipäeval prokuröre osutada ettevõtjatele tõhusat abi ja reageerida nende õiguste rikkumisele otsustavalt.

«Palun prokuröre reageerida otsustavalt rikkumistele selles valdkonnas, osutada ettevõtjatele tõhusat abi ja toetust nende õiguste ja huvide kaitsmisel,» ütles Putin prokuratuuri kolleegiumil.

Ta märkis, et oleks väga vaja parandada ärikliimat ja meenutas, et ettevõtjate õiguste tõhus kaitsmine on ülesanne, millest ta rääkis nii siseministeeriumi kui julgeolekuteenistuse FSB kolleegiumil.

«Ärikliima parandamisele kaasaaitamine, ettevõtjate õiguste kaitsmine on meie jaoks hädavajalik, sest piirangud, mis meile on seatud väljastpoolt tuleb korvata töö parandamisega riigis sees,» sõnas president. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles