Kaarma tööstusalale pääsuks valmib saja tuhande euroga uus teedevõrk

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarma tööstus- ja ettevõtlusala üks uhkemaid objekte on mullu suvel valminud Baltic Agro viljakuivati.
Kaarma tööstus- ja ettevõtlusala üks uhkemaid objekte on mullu suvel valminud Baltic Agro viljakuivati. Foto: BALTIC AGRO

Väike-Maarja vald saab riigilt Kaarma tööstus- ja ettevõtlusala teedevõrgu uuendamiseks ligemale saja tuhande euro suuruse rahasüsti, täpsemalt 97 739 eurot.

Teetööde valmides tänavu suvel paraneb Kaarma tööstusala teede olukord, mistõttu suureneb nende kasutatavus ja hõlbustub ligipääs. Teedevõrgu ehitusprojekti tellis Väike-Maarja vald OÜ-lt Tarvaprojekt kaheksa aastat tagasi ning see tugineb Kaarma ettevõtlusala kehtestatud detailplaneeringule.

Projekti kohaselt freesitakse esmalt vana asfaldikiht, misjärel ehitatakse uus killustikalus. Seejärel paigaldatakse kaks uut kihti asfalti, korrastatakse teepeenrad ning pannakse paika liikluskorraldusvahendid. Tööd plaanitakse teha juulis ja augustis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles