Kes keda: ärimees süüdistab Taxifyd Bolti kopeerimises

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt sel teisipäeval USAs tõukerattateenuse käivitamisel
Usain Bolt sel teisipäeval USAs tõukerattateenuse käivitamisel Foto: twitter

Eesti soost ärimees Keith Siilats heidab Taxifyle ette tema Bolti nime kandva USA tõukerattarendi teenuse kopeerimises Euroopas.

«Ma olin esimene, aga kopeerimine juhtub, kui sind proovitakse recruit’ida [värvata – toim] ja siis sa hoopis enda firma teed,» kirjutas Keith Siilats sotsiaalmeedias vastuseks väitele, et ta oma Bolti tõukerattateenuse teisena olevat käivitanud.

Foto: Kuvatõmmis

Siilatsi teenuse veebilehe andmeil käivitas ta elektrirataste renditeenuse USAs aastal 2018. Teenuse ametlik lansseerimine Bolti nime all toimus aga sporditähe Usain Bolti osavõtul alles sel teisipäeval.

Samal Instagrami-kontol on näha, et esimesed Bolti nime kandvad tõukerattad on USAs piltidele püütud möödunud aasta 7. novembril.

Taxify käivitas Pariisis oma Bolti-nimelise tõukerattarendi teenuse aga juba möödunud aasta 6. septembril ning käesoleva nädala esmaspäeval sai Bolti nime kandjaks ka Taxify ise.

Igal juhul on eestlastel nüüd kaks Bolti – üks USAs ja teine ülejäänud maailmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles