Taxify käivitab vanemate autodega odava hinnakategooria (3)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taxify mobiilirakendus.
Taxify mobiilirakendus. Foto: Taxify

Taxify käivitab kolmapäeval Tallinnas uue Basic kategooria, kuhu kuuluvad vanemad või väiksemad autod. Kategooria eesmärk on pakkuda soodsaimat sõiduteenust Tallinnas.

«On palju inimesi, kelle jaoks ei ole vahet, milline auto välja näeb või mis materjalist selle istmed on. Samas hinnatundliku kliendi jaoks võib olla oluline erinevus selles, kas ta maksab Õismäelt kesklinna sõitmise eest kuus eurot või 4.95 eurot,» ütles Taxify Eesti tegevjuht Aleksei Kolesnikov pressiteates.

«Selles kategoorias sõitvad juhid teenivad iga sõidu pealt pisut vähem, kuid meie arvutuste kohaselt peaks nõudlus tänu soodsale hinnale olema suurem, mis tähendab juhtide jaoks kokkuvõttes sama suurt sissetulekut» arvas Kolesnikov.

Basic kategooria sõidualustustasu on 99 senti, kilomeetri hind on 35 senti ja pärast 10. kilomeetrit 55 senti. Ooteaeg on 10 senti minutis ja miinimumtasu sõidu eest on 2 eurot. Kokkuvõttes peaksid uue kategooria sõidud tulema Taxify kategooriaga võrreldes 10–20 protsenti soodsamad.

Kui Taxify kategoorias peab auto väljalaskeaasta olema vähemalt 2005, siis Basic kategoorias võivad sõita autod väljalaskeaastaga alates 2000. Basic kategooriasse kuuluval autol peab olema neli ust ja sinna peab lisaks juhile mahtuma vähemalt kolm reisijat.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles