Playtech Eesti eksjuht läks tööle Webmediasse

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juha Olavi Korhonen.
Juha Olavi Korhonen. Foto: Margus Ansu.

Oktoobris Playtechi Eesti üksuste juhi kohalt lahkunud Juha Olavi Korhonen asub tänasest tööle Webmedia Groupi personalidirektorina.

Webmedia teatel on Korhoneni peamiseks ülesandeks tagada Webmedia Groupi personalivaldkonna professionaalne areng.

Webmedia Groupi juhatuse esimehe Priit Alamäe sõnul seisavad ettevõttel ees suured väljakutsed, sest täna 600st inimesest koosnev Webmedia soovib lähiaastatel kasvada tuhande töötajani.

«Samal ajal kavatseme jääda endiselt töötajasõbralikuks ning pakkuda oma inimestele parimat võimalust infotehnoloogia abil maailma paremaks muuta,» lisas ta. Alamäe sõnul on Juha Olavi Korhonen oodatud ja väärtuslik lisa Webmedia juhtkonda.

«Me plaanime rahvusvaheliselt jõudsalt kasvada ja mul on siiralt hea meel, et personalidirektori positsiooni täitmise ajastus klappis hästi Juha enda plaanidega,» ütles Alamäe.

Juha Olavi Korhonen elab Eestis alates 1990.-ndate aastate algusest. Ta on teeninud Eesti Kaitseväes instruktorina ja osalenud ÜRO egiidi all mitmetel välismissioonidel.

Korhonen on õppinud Tartu Ülikoolis psühholoogiat ja strateegilist juhtimist. Alates 2004. aastast töötas ta Playtech Eesti personalijuhi ning hiljem Playtech Groupi’i personalidirektori ametikohal. Viimased kaks aastat oli ta Playtechi Eesti üksuste juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles