Suurtööstuse pankrot: ärimees süüdistab kaksikvendadest alluvaid varguses (7)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade Loksa laevatehasele, kus tootis metallkonstruktsioone Marsalis Metall, mille omanikud ja töötajad on nüüd lootusetult tülli pööranud.
Vaade Loksa laevatehasele, kus tootis metallkonstruktsioone Marsalis Metall, mille omanikud ja töötajad on nüüd lootusetult tülli pööranud. Foto: Mihkel Maripuu

Pankrotistunud metallitööstuse omanik Erich Reimets süüdistab endisi alluvaid, kaksikvendadest Marek ja Janek Tobi suures varguses, mida uurib prokuratuur. Vendade sõnul on kõige suurem varas Reimets ise. Äriajamise isu on aga mõlemal poolel tükiks ajaks kadunud.

«Tunne on selline nagu oleks 20 aastat vanemaks jäänud,» ütles Marsalise suuromanik ja eksjuht Erich Reimets, kes keelas resoluutselt fotograafil end pildistada. «Igasugust sorti ettevõtluse ajamise isu on täiesti läinud. Pigem läheks kuhugi riigitööle ja tiksuks mõnusalt seal.»

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles