Kõnniteed libedaks jätnud firma sai linnalt vastu näppe (4)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Libedad tänavad võivad ohtlikud olla.
Libedad tänavad võivad ohtlikud olla. Foto: Aivar Aotäht / Sakala

Mustamäe linnaosa valitsus trahvis jäätmekäitlusfirmat Eesti Keskkonnateenused AS, kes jättis linnaosa kõnniteed jääst ja lumest puhastamata.

Mustamäe linnaosavanem Lauri Laats heitis firmale ette, et enamik Mustamäe linnaosa kvartaleid läbivaid sise- ja jalgteid jäid kriitilisel hetkel korrastamata.

Laats viitab majandusministeeriumi määrusele ja poolte vahel sõlmitud lepingule, mis ütleb, et ohtlikes kohtades tuleb teid puhastada iga kuue ja nelja tunni tagant ning kõnni- ja jalgteedel 12 tunni tagant.

Eile tegi aga inspektor heakorrakontrolli, mille käigus selgus, et ettevõte pole Sääse kvartalis, Tehnikagümnaasiumi ümbruses ja ka mujal Mustamäel lepingust kinni pidanud ning teed on lund ja jääd täis. Selle tõestuseks oli linn libedatest tänavatest pilti teinud. 

Linnaosa valitsus määras Eesti Keskkonnateenused ASile 1900 eurose trahvi.

Eesti Keskkonnateenused on Eesti jäätmekäitlus- ja kommunaalteenuseid pakkuv kontsern, mille põhitegevuseks on olmejäätmete kogumine.

Näiteks selline nägi välja Sääse tänava kõnnitee:

Foto: Tallinna linnavalitsus
Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles