Taxify odavtankla pani uksed kinni (1)

Reet Pärgma
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taxify tankla
Taxify tankla Foto: Taxify

Linna soodsaima kütusega Taxify tankla pani sel nädalal uksed kinni, sest kinnistu vahetas omanikku. Nüüd otsitakse koostöös Olerexiga uut lahendust, et Taxify juhtidele jätkuvalt soodsat kütust pakkuda.

Tankla murdis turule odavate hindadega, septembris said avamisnädala lõpuni kliendid näiteks bensiinikütust erihinna alusel 1,31 eurot liitrilt ja diiselkütust erihinna alusel 1,25 eurot liitrilt.

Odav hind tõi ka edu - võrreldes varasemaga kasvas tankla külastajate arv ühe kuuga enam kui neli ja pool korda. Rohkem kui neljandiku tankla külastajatest moodustasid Taxify juhid.

Kuid sellel nädalal tankla suleti, kuna tankla kinnistu vahetas omanikku. «Taxify ja Olerex otsivad koostöös lahendust, et Taxify juhtidele ka edaspidi parim võimalik soodustus tagada. Loodame lahenduse osas kokkuleppele jõuda juba veebruarikuu jooksul,» ütles Taxify kesk- ja ida-Euroopa turgude PR juht Karin Kase. 

«Seniks soovitame Taxify juhtidel tankida Olerexi tanklates, kus neile kehtib päevane püsisoodustus 5 senti postihinnast ning öine püsisoodustus 7 senti postihinnast,» lisas Kase.

Tankla avamine tõi kaasa hinnasõja

Kui Olerex käis septembris tankla avamisel välja lubaduse, et pakuvad alati kõige soodsamat kütust ning langetas avanädalal hindasid ka jaeklientide jaoks, siis vastasid teised ketid sõjaga. Nimelt langetasid ka konkurendid oma kütusehinnad rekordmadalale tasemele. Lõpuks jäi Olerex oma tanklates ainsana ligi kümme senti kallima hinnaga kütust müüma.

Olerex tunnistas toona, et sellist reaktsiooni nad ei oodanud. «Me nägime ette, et reageeritakse, aga et see reaktsioon on niivõrd tugev ühe väikese tankla avamise peale, oli meile ka üllatuseks,» ütles ettevõtte müügidirektor Marko Laving septembris.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles