Kiiresti kasvanud Eesti lennukihooldusfirma jõudis börsile

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnetic MRO uue värvimisangaari avamine.
Magnetic MRO uue värvimisangaari avamine. Foto: Eero Vabamaegi / PM/SCANPIX BALTICS

Nasdaq Tallinna börsi noteerimis- ja järelevalvekomisjon rahuldas Magnetic MRO taotluse ning võttis kauplemisele firma poolt emiteeritud 80 000 võlakirja.

Börsi noteerimis- ja järelevalvekomisjon otsustas teisipäeval rahuldada Magnetic MRO AS-i taotluse ja võtta tema poolt emiteeritud 80 000 võlakirja nimiväärtusega 100 eurot kauplemisele Nasdaq Tallinn AS-i poolt korraldatavas mitmepoolses kauplemissüsteemis First North, teatas Tallinna börs.

Magnetic MRO võlakirjade esimeseks kauplemispäevaks on neljapäev või ettenägematutel asjaoludel sellele lähedane järgnev kuupäev.

Magnetic MRO nõustaja on AS Redgate Capital.

Lennuhooldusfirma Magnetic MRO kavatseb börsil noteeritava 8-miljonise võlakirjaemissiooniga rahastada laienemist ning samas sektoris tegutseva konkurendi ostu.

«Võlakirjaemissioonist kaasatud kapitali kasutatakse samas sektoris tegutseva konkurendi omandamiseks ning Magnetic MRO äri edasiseks laiendamiseks,» teatas ettevõte.

Vahendite kaasamiseks korraldas lennuhooldusifrma detsembris mitteavaliku võlakirjaemissiooni Baltikumi institutsionaalsetele investoritele ja privaatpanganduse klientidele. Emissiooni maht oli 8 miljonit eurot võimalusega suurendada mahtu 15 miljoni euroni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles