Pangad riisuvad kaardimaksetelt koore, kliendid oigavad (7)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaardimakseteenuse kasutamine on väikeäridele küll kulukas, kuid aina enam ka möödapääsmatu, kuna sularaha kasutamine langeb.
Kaardimakseteenuse kasutamine on väikeäridele küll kulukas, kuid aina enam ka möödapääsmatu, kuna sularaha kasutamine langeb. Foto: Tairo Lutter

Eesti pankade kasumid kaardimaksetelt aina paisuvad, kuid ettevõtjad, eriti väiksemad, kurdavad, kuidas pangad võtavad maksetelt liiga suuri tasusid.

Omanimelise juuksurisalongi pidaja Helen Heinroos tõdes, et kaardimaksed on kulukad ning iga aastaga näib tal selleks aina enam raha kuluvat, samas on neist pigem siiski rohkem kasu kui kahju, kirjutab Äripäev

Hambaraviteenust pakkuv Dentales OÜ ei näe kaardimaksetel aga üldsegi mõtet, kuna ettevõttel on vaid kolm kabinetti ning kõigis kabinettides käib töö kaks-kolm päeva nädalas, mistõttu on kaardimaksetega toimetamine kulukas.

Kui palju pangad kaardimaksetelt teenivad, loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles