Hans H. Luik sisenes laenude vahendamise ärisse

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Portaalide vahel käib tihe rebimine.
Portaalide vahel käib tihe rebimine. Foto: Philippe Demande / PantherMedia / Philippe Demande

Täna alustas tegevust ettevõtja Hans H. Luige osalusega krediidivahendusportaal Compara, mis aitab valida kiirlaenu pakkumiste vahel ja kohe ka laenulepingu sõlmida.

Compara on LoanFinerile kuuluv kaubamärk, millele finantsinspektsioon väljastas krediidivahendaja tegevusloa. LoanFineri tuumikaktsionär on Aktiva Finants, mille tegelik kasusaaja on äriregistri andmetel meediaärimees Hans H. Luik, kirjutas Äripäev.

Ettevõte ise andis avalikkusele teada, et Compara pakub kliendile võimalust teha kõik laenu võtmiseks vajalikud toimingud ühel veebilehel, alustades laenutaotluse täitmisest ja lõpetades lepingu sõlmimisega. Esialgu saab Compara vahendusel taotleda ilma tagatiseta laenu summas kuni 15 000 eurot, kuid peagi lisanduvad valikusse ka eluasemelaen ning autoliising.

«Comparaga tänaseks liitunud krediidiandjad - TF Bank, Credit24, Laen.ee ja Monefit on ühtlustanud enda laenutaotluse küsimustikke, tehes sellega võimalikuks pakkumiste võrdlemise. Loodame Comparaga peagi liitumas näha ka teisi pankasid ja krediidiandjaid,» selgitas Compara eestvedaja, LoanFiner OÜ tegevjuht Ando Noormets,

Compara on LoanFiner OÜ'le kuuluv kaubamärk, millele on Eesti Finantsinspektsiooni poolt väljastatud krediidivahendaja tegevusluba. LoanFiner’i tuumikaktsionär on Aktiva Finants, mis on suurim krediidihaldusteenuseid pakkuv ettevõtete grupp Baltimaades. Aktiva Finantsi bilansimaht on 20 miljonit eurot, grupi ettevõtetes töötab 100 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles