R-Kioski omanik ostab Baltimaade suurima kohviketi

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johannes Sangens oli tehingu üle õnnelik.
Johannes Sangens oli tehingu üle õnnelik. Foto: Tairo Lutter / Postimees

R-Kioski omanik Reitan Convenience sai Leedu konkurentsiametilt nõusoleku Baltikumi suurima kohviketi ostuks.

Leedu konkurentsiamet andis Reitan Convenience'ile loa omandada Baltikumis 60 kohvipoega tegutseva kohviketi Caffeine Roasters. Tehing on osaks Reitan Convenience plaanist kasvada Euroopa suurimaks mugavuskaubanduse ettevõtteks.

«Caffeine Roasters omandamine on meie jaoks loomulik areng, mis aitab meil oma kohalolekut Baltikumis tugevdada. Veelgi enam, see on üks osa meie visioonist kasvada suurimaks mugavuskaubanduse ettevõtteks Euroopas,» selgitas Johannes Sangnes, Reitan Convenience tegevjuht.

Caffeine Roasters asutati 2007. aastal Vilniuses. Kett opereerib Eestis, Lätis ja Leedus kokku 60 müügipunktiga, tehes ettevõttest suurima kohviketi Baltikumis. Tehingu tulemusena saab Vilniuse peakorteris asuv kohvikukett osaks Reitan Convenience'i mugavuskontseptsioonist, koos selliste ettevõtetega kui Narvesen, R-Kiosk ja Lietuvos Spauda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles