Fotod: Jüri Ratas avaldas lootust, et otselennud Dubaisse pole enam kaugel (1)

Reet Pärgma
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Peaminister Jüri Ratas kohtus täna Dubai emiraadi valitseja šeik Mohammed bin Rashid Al Maktoumiga. Valitsusjuhid leppisid kokku, et Eesti ja Araabia Ühendemiraadid tihendavad majanduskoostööd.

«Eesti suhted Pärsia lahe piirkonnaga muutuvad üha tihedamaks. Täna avame Dubais Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse esinduse ning juba sel suvel saatkonna Abu Dhabis. Leppisime kohtumisel šeik Al Maktoumiga kokku, et hakkame tegema rohkem koostööd IT-valdkonnas, kus Eesti saab jagada oma e-valitsemise lahendusi ja kogemusi,» ütles Ratas.

«Peame läbirääkimisi otselennuliini avamise üle Araabia Ühendemiraatidega ning teeme rohkem koostööd innovatsiooni- ja tehnoloogiavaldkonnas,» lisas ta.

Peaminister Ratas on Dubais visiidil. Täna peab ta avakõne kõrgetasemelisel rahvusvahelisel valitsustevahelisel tippkohtumisel (World Government Summit) ja avab EASi esinduse Dubais.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles