Euroopa plastihiiglane neelab Eesti hulgimüüja

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Plastpudelid. Pilt on illustratiivne.
Plastpudelid. Pilt on illustratiivne. Foto: REGIS DUVIGNAU / REUTERS

Euroopa suurim plasttoodete hulgimüüja Vink Grupp ostab Eesti ettevõtte Proplastik OÜ. 

Proplastik OÜ tegevjuht Taavi Reigami sõnul on tegemist olulise sündmusega ettevõtte ajaloos. «Proplastik kuulub nüüdsest juhtivasse rahvusvahelisse gruppi. See annab meile võimaluse veelgi enam parandada tootevalikut ning tõsta üldist teenuse kvaliteeti üle Baltikumi. See on hea uudis kõigile meie klientidele ja töötajatele,» ütles ta. 

Vink Grupi Põhjamaade piirkonna juht Reijo Asikainen lisas, et nad on väga õnnelikud tehingu lõpuleviimise puhul. «Proplastik sobib ideaalselt kokku meie grupi strateegiaga,» märkis ta. 

1996. aastal asutatud Proplastik tegeleb reklaam-, tööstus- ja ehitusplastide ning alumiiniumtoodete müügiga Baltimaades. Grupi aastane müügikäive on umbes 20 miljonit eurot ning ettevõte annab tööd üle 40 inimesele Eestis, Lätis ja Leedus.

Vink Grupp koosneb ligi 100 iseseisvast üksusest 16 Euroopa riigis ning Hiinas. Grupi ladudes ja tootmisüksustes on valikus ligi 100 miljoni euro väärtuses pakutavaid tooteid.

Vink pakub plasttooteid ning nende mehaanilist töötlemist aastas üle 120 000 kliendile, kelle hulka kuuluvad ettevõtted reklaami, ehitus, keemia, tootmise, autotööstuse, ühistranspordi ning tervishoiu valdkonnast.

Vink on Plastics Family grupi osa, mis on üks suurimaid iseseisvaid plastiärisid maailmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles