Saksa finantskontsern avas Telliskivis uue kontori, kus saab tööd 100 inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christopher Eichhorn, Björn Niederfranke, Rolf Hellermann
Christopher Eichhorn, Björn Niederfranke, Rolf Hellermann Foto: arvato

Rahvusvaheline finantsteenuste pakkuja Arvato Financial Solutionsi (AFS) kavatseb oma Tallinnas asuvasse innovatsiooni- ning arenduskeskusesse värvata lähikuudel 30 uut seenior IT-arendajat ja seeläbi suurendada oma siinset meeskonda 100 töötajani.

Neljapäeval avas ettevõtte tegevjuht Rolf Hellermann Telliskivis ettevõtte uue kontori, millega tähistati ühtlasi ka eraldiseisva ettevõtte, AFS-i gruppi kuuluva Tallinna innovatsiooni- ja arenduskeskuse loomist, teatas ettevõte. Varem oli Tallinnas vaid grupi IT- ja kõnekeskus.

Arvato Financial Solutions tegevjuht Rolf Hellermann ütles, et otsus Tallinna kolida oli loomulik, kuna Eestit on juba pikka aega peetud digitaliseerimise vallas pioneeriks. Samuti toetab seda ka paljude kõrgelt kvalifitseeritud IT-spetsialistide olemasolu. 

«Meie eesmärgiks on laiendada ning mitmekesistada oma oskusi, eriti IT-vallas. Selle jaoks pakub Eesti ideaalseid tingimusi, kuivõrd siin saavad kokku ettevõtlik meelelaad ning kõrgetasemeline kompetents, mis ühtivad Bertelsmanni grupi väärtustega,» rääkis Hellermann.  

Innovatsiooni- ning arenduskeskus keskendub peamiselt veebipoodidele mõeldud erinevate uudsete makselahenduste arendamisele. Lisaks töötab Tallinnas eelmisel aastal moodustatud küberturvalisuse meeskond, eesmärgiga ennetada, tuvastada ning reageerida küberturvalisusega seotud intsidentidele ning tagada protsesside regulatiivne vastavus.

Arvato Financial Solutions on rahvusvaheline finantsteenuste pakkuja ning osa Bertelsmann grupist. Ettevõttel on üle 7000 töötaja 22 riigis ning haldab ligikaudu 10 000 klienti, spetsialiseerudes peamiselt jae- ja elektroonilisele kaubandusele, telekommunikatsiooni, kindlustuse, panganduse ja tervishoiu sektoritele. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles