Nordica juhatusega liitub Olympicu endine finantsjuht

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristi Ojakäär.
Kristi Ojakäär. Foto: Nordica

Alates homsest asub Nordica finantsosakonda juhtima Kristi Ojakäär, kes on varem töötanud Olympic Entertainment Group AS-i finantsjuhina ja Microsoft Eesti Baltikumi finantsjuhina. Ojakäär hakkab samal ajal kuuluma ka lennufirma juhatusse.

Nordic Aviation Group AS-i juhatuse esimees Hannes Saarpuu ütles, et hea finantsjuhi leidmine pole Eestis kõige lihtsam ülesanne, kuid neil on hea meel, et pikk otsing andis lõpuks sedavõrd hea tulemuse ja rahvusliku lennufirmaga liitub oma ala tipptegija. 

Ojakäär ütles, et Nordica meeskonnaga liitumine on tema karjääri mõttes äärmiselt põnev sündmus. «Lennundus on teistest ärivaldkondadest selgelt eristuv ning samuti on see esimene kord, kui alustan tööd riigi omanduses olevas ettevõttes. Usun, et minu pikaajalised kogemused finantsvaldkonnast ja erasektorist üldisemalt aitavad kaasa Nordica tegemistele ja uute ärivõimaluste realiseerimistele,» lausus ta.

Nordic Aviation Group AS-i nõukogu esimehe Peeter Tohveri sõnul on Ojakäär tugev täiendus rahvusliku lennufirma meeskonda. «Nordica on täna uute arengute faasis ja finantsjuhtimine on igasuguse äritegemise vundament. Mul on väga hea meel, et oleme leidnud Kristi näol tugeva juhi ja teise juhatuse liikme lennuettevõtte plaanide elluviimiseks,» lisas Tohver.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles