Video: üllatushetk, mil teenetemärgi pälvinud Tiit Pruuli uudist kuuleb (1)

Agaate Antson
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Multitalent Tiit Pruuli on mõne jaoks tuntud kui ettevõtja, teise jaoks kui ajakirjanik, kolmanda jaoks kui kultuurielu edendaja ja neljanda jaoks kui hulljulge maailmarändur. Pruuli tarmukust ja panust Eesti ellu hindas sel aastal president Valgetähe III klassi teenetemärgiga.

Postimehe ajakirjanik läks Tiit Pruulile talle kuuluva Go Hotel Shnelli ette uudist teatama. Olime Pruuliga kokku leppinud, et teeme intervjuu Antarktikast, kuna mees plaanib sinna teha 12-liikmelise grupiga juulist kuni järgmise aasta veebruarini kestva ekspeditsiooni, tähistamaks Antarktika avastamise 200. juubelit.  

Kui Pruuli kuulis kaamera ees, et me ei tulnudki rääkima mitte tema ekspeditsioonist, vaid hoopis suurest tunnustusest teatama, oli ta siiralt üllatunud.

Teenetemärgi sai Tiit Pruuli kultuurielu edendamise ja ettevõtluse eest. Ta ise usub, et ehk oli tunnustuse vääriline tema panus Eesti Vabariigi juubeli korralduses kaasa aitamises.

Vaata ehedaid emotsioone videost ning kuula, mida Pruuli teenetemärgist arvab.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles