Autolevi hakkab vahendama ELMO Rendi elektrisõidukeid

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autolevi asutaja Tauri Kärson
Autolevi asutaja Tauri Kärson Foto: Autolevi

Autojagamise teenus Autolevi lõi käed ELMO Rendiga ning nüüd saab Autolevi vahendusel nende elektrisõidukeid rentida Tallinnas ja Tartus.

Autolevi asutaja Tauri Kärsoni sõnul sai koostöö alguse ühisest soovist keskkonnaprobleeme lahendada. «Asutasin Autolevi, et Eesti inimesed saaksid oma autot välja rentida või kasutada teiste sõidukit siis, kui neil seda parasjagu vaja on. Mida vähem autosid meie teedel vurab, seda parem on see ka keskkonnale,» ütles Kärson pressiteates.

«ELMO Rent on selles mõttes meiega sarnane – nende renditavad sõidukid on tavapärasest keskkonnasäästlikumad ja ühte sõidukit saavad kasutada paljud huvilised,» lisas Kärson.

Eestis, Lätis ja Soomes tegutsevat Autolevi kasutatakse peamiselt puhkuse- ja ärisõitudeks, aga teenust hindavad ka inimesed, kes vajavad eriotstarbelist või suuremat sõidukit. ELMO Rendi elektriautosid saab Autolevis rentida Tallinnas ja Tartus ning laadimine ELMO kiirlaadimisvõrgus on rentija jaoks tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles