Ensto ühendab Eesti tehased üheks ettevõtteks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ensto tehas.
Ensto tehas. Foto: Ensto Ensek

Tootmisettevõte Ensto ühendab 1. märtsil Paides valgustusseadmeid tootva Ensto Lighting tehase ning Keilas ja Tallinnas elektriseadmeid- ja tarvikuid tootva Ensto Enseki üheks ettevõtteks, ühendatud ettevõtte nimeks jääb Ensto Ensek AS.

Ensto Enseki tegevjuhi Kaarel Suugi sõnul tähendab muudatus klientide jaoks ettevõttega lihtsamat suhtlemist ja sisemiselt protsesside lihtsustamist.

«Muutsime eelmisel kevadel Ensto struktuuri, et see vastaks paremini ettevõtte strateegiale ja teeniks paremini meie kliente. Ühinemine ühtlustab ettevõtte juriidilise struktuuri meie organisatsiooni reaalse struktuuriga,» rääkis Suuk pressiteate vahendusel. 

Ettevõtte teatel ei mõjuta ühinemine Tallinna, Keila ja Paide tehastes olevaid töötajaid. «Paide tehas jätkab iseseisva üksusena. Tehased jagavad omavahel parimaid praktikaid, saame tänu sünergiale efektiivsust suurendada,» kommenteeris Ensto Paide tehase juht Heimo Tammiste muudatust.

Seejuures ühendatakse Ensto Eesti ettevõtete kliendihaldus Ensto grupiga, et pakkuda koostööpartneritele kiiremat ja kvaliteetsemat teenust. 

Ensto Grupp on rahvusvaheline rohetehnoloogia ettevõte, mis on spetsialiseerunud elektrienergia jaotamiseks ja tarbimiseks mõeldud elektriseadmete ning -tarvikute valmistamisele ja turustamisele. Eestis on ettevõtel tehased Keilas, Tallinnas ja Paides, kus töötab kokku ligi 500 inimest.

Ensto ühendab märtsikuu jooksul tütarettevõtted ka Soomes, kus ühinevad Ensto Finland Oy ja Ensto Lighting Oy. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles