Rahvusvaheline IT-firma avab Kalamajas 250 töötajaga peakontori

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur-Patarei ja Jahu tänavate nurgale tuleb büroohoonete kompleks
Suur-Patarei ja Jahu tänavate nurgale tuleb büroohoonete kompleks Foto: Erakogu

Tallinna Kalamajja rajatavasse Jahu tänava bürookompleksi kolib rahvusvahelise tarkvaraettevõtte Heathmont peakontor kuni 250 töötajaga. 

Heathmont Group OÜ juhatuse liikme Tim Heathi sõnul on ettevõte viimaste aastate jooksul ulatuslikult laienenud ning Tallinna uus peakontor aitab igapäevatööd paremini korraldada.

«Arendaja on olnud väga vastutulelik ning meid pidevalt projekti planeerimise erinevates faasides kaasanud ja nii saame täpselt omale sobiva esinduse,» ütles Heath pressiteate vahendusel.

Ettevõtte teatel kolib 2020. aasta alguses valmivasse peakontorisse kuni 250 töötajat, 2018. aasta lõpus oli ettevõttel töötamise registri andmetel 130 töötajat. 

Heathmont on rahvusvaheline tarkvaraettevõte, mis tegeleb veebilehtede arendusega ja veebipõhiste lahenduste pakkumisega.

Bürookompleksi arendavad Reterra Estate ja Invego, hoone ehitab ligi 6 miljoni euroga Nordecon Betooni ja Mapri Ehituse konsortsium.

Bürookompleksi ühe arendaja, Invego juhi Kristjan-Thor Vähi ütles, et uues kvartalis põimuvad ajalugu ja kaasaegne disain – rekonstrueeritakse vana paekivihoone, mille kõrvale tuleb pilkupüüdev uus ehitis. «Sellega saab üks praegu veel räämas kompleks Kalasadamas uue elu,» lisas Vähi.

Rajatavates hoonetes on kokku üle 4800 ruutmeetri pinda. Hoonete arhitekt on paljude arhitektuuripreemiatega tunnustatud Martin Aunin. Majad valmivad 2020. aasta alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles