Poliitiku seatembud jätsid äripartnerid tühjade pihkudega (2)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline nägi välja Jaanus Raidali välja töötatud mitmeotstarbeline saunalina Towelfy, millega mees plaanis maailma vallutada.
Selline nägi välja Jaanus Raidali välja töötatud mitmeotstarbeline saunalina Towelfy, millega mees plaanis maailma vallutada. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Mantelrätikute äri Towelfy pankrotti tüürinud poliitik Jaanus Raidal on endiste äripartnerite tule all, kes süüdistavad teda vassimises, firma raha tuulde loopimises ja isegi varguses. Sellele viitavad ka mitmed dokumendid.

Jaanuari alguses kirjutasid lehed, kuidas Otepää endise linnapea Jaanus Raidali suure õhinaga alanud mantelrätikute äri vussi läks. Turundus ei läinud käima, müük kukkus ära, õnne ei olnud, investorid ja partnerid kadusid kõrvalt, ei jäänud Raidal põhjuste loetlemisega hätta.

Vähem on aga räägitud sellest, kuidas tänavu keskerakonna ridades riigikokku pürgiv poliitik ise ettevõtte eesotsas tembutas ja investorid mitmel korral pika ninaga jättis.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles