Europark plaanib nõuda sisse kuni kolme aasta vanused parkimistrahvid (10)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Europark
Europark Foto: Andres Ehrenpreis

Kui maanteeamet peaks hakkama Europargile leppetrahve maksmata jätnud inimeste andmeid edastama, siis plaanib Europark kasseerida kuni kolme aasta vanused trahvid, kirjutab ERR.

Kaks päeva tagasi jõustunud kohtuotsus ütles, et maanteeamet ei käitunud õigesti, kui ta jättis Europargile edastamata viie korduvalt valesti parkinud ja leppetrahvid tasumata jätnud autode omanike andmed, vahendas «Aktuaalne kaamera».

«Nüüd suunati see kaasus või olukord maanteeametisse tagasi ja maanteeamet peab leidma uue seisukoha, kas ta läheneb asjale loovalt ja üritab leiutada veel põhjuseid, miks mitte neid sõidukiomanike andmeid anda,» ütles Europarki Estonia juhatuse liige Karol Kovanen.

«Kui võtta nüüd lihtsalt suurusjärkudest rääkida, siis viimase kolme aasta jooksul meil on suurusjärk 100 000 tasumata trahvi ja summaliselt see on üle paari miljoni. Kuna siin selline teatud õiguslik ebaselgus on olnud, siis me ikkagi käitume mõistlikuse printsiibist lähtuvalt ja esimese ringiga kindlasti neid inkassosse ei saada,» lisas ta.

Loe edasi ERR uudistest.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles