Taxify laieneb Ida-Virumaal ja sihib Lõuna-Eestit

Janno Riispapp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taxify asutajad Martin ja Markus Villig.
Taxify asutajad Martin ja Markus Villig. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Taxify sõiduvahendusplatvorm laieneb Ida-Virumaal ja plaanib laieneda Võrru ja Valka. Tänasest saab Taxify'd tellida ka Jõhvis ja Kohtla-Järvel, 

Kohtla-Järvel ja Jõhvis elab kokku ligi 50 000 inimest ning linnade keskused asuvad üksteisest 10-minutise sõidu kaugusel.

«Kui piirkonnas on hobijuhte, kes soovivad Taxify platvormiga liituda, siis see on lihtne. Tuleb läbida treening, vormistada dokumendid elektrooniliste kanalite kaudu ja laadida äpp,» ütles Taxify Eesti tegevjuht Aleksei Kolesnikov.

Kohta-Järve ja Jõhvi juhtidele kehtib jaanuaris hinnagarantii, mis tähendab, et juht saab iga sõidu eest vähemalt 5 eurot kätte.

Sõidualustustasu on Kohtla-Järvel ja Jõhvis 1,80 eurot, kilomeetri hind 39 senti ning ühe sõidu minimaalne maksumus 2,5 eurot. Jaanuaris kehtib Kohtla-Järvel ja Jõhvis Taxify klientidele tutvumishind: esimeselt kolmelt sõidult saavad kliendid 20 protsenti soodustust, maksimaalne soodustus on 2,5 eurot.

Kolesnikovi sõnul on Taxify strateegia Eestis laieneda väiksematesse linnadesse, kus võib tekkida huvitav sünergia. «Lisaks Tallinnale pakub Taxify Põhja-Eestis teenust ka Narvas ja Rakveres ning nüüdsest ka Jõhvis ja Kohtla-Järvel. Järgmine eesmärk on laieneda ka Lõuna-Eestis – Võrru ja Valka,» räägib ta.

2013. aastal asutatud Taxifyl on üle 15 miljoni reisija ja poole miljoni juhi rohkem kui 25 riigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles