Kraavis bussifirma kulisside taga hõõgub terav äritüli (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivo Pärn
Aivo Pärn Foto: Margus Ansu

Eile selgus, et Tallinn lõpetab lepingu 11 bussiliini teenindanud ning makseraskustesse sattunud MRP Linna Liinidega ning peab liinide jätkamiseks leidma paar miljonit lisaeurot.

Liinid võtab veeburarist ajutiselt üle Deniss Boroditši juhitud Tallinna Linnatranspordi AS. Maksuraskuste põhjusi otsides viitavad põhjused küll MRP alapakkumisele hankel, kuid selle kõrval hõõgub kulisside taga ka äritüli, millesse segatud lisaks kurikuulsale Aivo Pärnale ka Marcel Vichmann ja Hans H. Luik.

Ettevõtte probleemidele vihjab ladviku pidev ja drastiline vahetus. MRP Linna Liinid OÜ juhatusse kuuluvad Rein Vinni ning skandaalne Tartu ärimees Aivo Pärn, kes sai juhatusse alles kuus päeva tagasi, 10. jaanuaril. Ettevõttes on 90-protsendiline osalus APW Varahaldus OÜ-l, mille praegune omanik on Tõnu Põder, kuid endine omanik meediaärimees Hans Luik.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles