Pildid: LG esitles tehnoloogiamessil CES kokkurullitavat telerit

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lõuna-Korea elektroonikafirma LG näitas USAs Las Vegases tehnoloogiamessil CES 2019 kokkurullitavat televiisorit LG Signature OLED TV R.

Esimese rullikeeratava teleriga tuli LG välja juba 2018 aasta alguses, kuid siis oli tegemist prototüübiga. CESil esitletud rullitava teleri edasiarendus, mida firma ka müüma hakkab.

LG telerit käsitsi kukku rullima hakata siiski ei tasu, kõik käib automaatselt nupulevajutusega ja ekraan rullub korpuse sisse. Televiisoriekraani saab jätta ka pooleldi avatud asendisse ja nii kuvada seal näiteks kellaaega või vaadata fotosid.

Päris suletud asendis edastab televiisor ikkagi heli ja nii saab näiteks kokkurullitud ekraaniga telerist muusikat kuulata.

LG Las Vegases veel uue teleri hinnast ei rääkinud, küll aga teatas, et loodab sellega peagi turule tulla.

CESil esitletud teler on 65-tollise ehk 165-sentimeetrise diagonaaliga.

LG asepresident David VanderWaal ütles CESil, et kui mõne aastakümne eest näidati selliseid kokkurullitavaid telereid ulmefilmides, siis nüüd on see saanud reaalsuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles