Otepää ekslinnapea äri läks põhja koos riigi rahaga (7)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtja Jaanus Raidal patenteeris mitmeotstarbelise saunalina Towelfy, millega plaanis maailma vallutada.
Ettevõtja Jaanus Raidal patenteeris mitmeotstarbelise saunalina Towelfy, millega plaanis maailma vallutada. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kunagise Otepää linnapea Jaanus Raidali õhinaga EASi toel alustatud mantelrätikute äri läks põhja ja ettevõttel kogunes võlgu ja kohustusi pea 35 000 eurot, vara aga mitte, kirjutas Äripäev.

Ekspoliitiku äriasjad on kulgenud kummalisi radu mööda: esimese asjana rentis ettevõte autod, hiljem ilmus välja aga Raidali omal algatusel tehtud dokument, mis kuulutab ta ainuosanikuks.

Esimene ohumärk, kas sellesse ettevõttesse investeerimine oli ikka õige tegu, saabus investor Madis Müüri sõnul tegelikult samal päeval, kui ta ettevõttesse investeerinud 10 000 eurot teele pani: ettevõte rentis kohe müügitööks maasturi ja väikekaubiku.

Loe pikemalt Äripäevast.

Lõuna-Eesti Postimees kirjutas kolm aastat tagasi artiklis «Poliitik turustab uut laadi rätikut», et Otepääl elava endise tipp-poliitiku Jaanus Raidali kimbatus ühel talvisel saunaõhtul andis tõuke disainida ja patentida viie kasutusvõimalusega saunarätik, mis suundub peagi vallutama Euroopa ja Ameerika turgusid.

Vaata videost!

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles