Maxima Eesti tegevjuhina alustab tööd Marko Põder

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Põder.
Marko Põder. Foto: Maxima

Kaubandusketi Maxima Eesti tegevjuhina alustab tööd alates septembrist ajutise tegevjuhina tegutsenud Marko Põder. 

egevjuhi valikuprotsess viidi läbi koostöös juhtivtöötajate värbamisagentuuriga. Valiku viimases etapis osales neli kandidaati, teatas Maxima.

Enne Maxima Eesti juhatuse esimeheks ja tegevjuhiks saamist töötas Põder kaks aastat ettevõttes operatsioonide direktorina ja juhatuse liikmena. Põder õppis Riias Stockholmi Kõrgemas Majanduskoolis (SSE Riga) jaemüügi juhtimist ning ta omab Estonian Business Schooli diplomit.

«Uue Eesti tegevjuhi valikul hindasime kandidaadi motivatsiooni, tema visiooni ettevõtte jaoks ning kogemusi jaekaubandussektoris.  Oluline eelis, mille Marko toob, on asjaolu, et ta tunneb organisatsiooni ning on hästi kursis selle tugevuste ja väljakutsetega. Ma usun, et see eelis ja lisaks tema laialdane kogemus Eesti jaekaubandussektoris aitavad Maxima Grupil ambitsioonikaid eesmärke saavutada,» ütles Maxima Grupi juhatuse esimees ja tegevjuht Dalius Misiūnas.

Maxima Gruppi kuuluvad Maxima jaekauplustekett Balti riikides, Stokrotka jaekett Poolas, T-Marketi kett Bulgaarias ning Baltimaades tegutsev e-toidukauplus Barbora. Maxima Grupp kuulub Vilniaus Prekyba Gruppi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles