Eesti üks suuremaid automüüjaid müüb Opeli ja Peugeot' äri

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amservi asutaja ja omanik Raivo Aavisto
Amservi asutaja ja omanik Raivo Aavisto Foto: Erik Prozes / Postimees

Eesti üks suuremaid automüüjaid Amserv Grupp müüb Opelite ja Peugeot’de müügiga tegeleva Ascar Auto Autospiritile.

Amserv Grupi juhatuse esimehe Raivo Küti sõnul keskendub Amserv edaspidi Toyota ja Lexuse müügimahtude, turuosa ja klienditeendinduse arendamisele. «Oleme Eesti edukaim Toyota müüja ning soovime alanud aastal veelgi enam müügimahte kasvatada, koondades kogu oma energia sellele eesmärgile,» lisas ta.

Autospiriti juhatuse esimehe Marko Viirandi sõnul on Autospirit 12 aastat turul tegutsenud ning täna olukorras, kus soovitakse jõuliselt kasvada. «Ascar Auto ostuga meie grupi käive kahekordistub ning lisanduvad uued, põnevad automargid mis, nagu viimased aastad on tõestanud, sobivad Eesti klientidele hästi,» lisas Viirand.

Tehing viiakse lõpule peale konkurentsiameti heakskiitu, mis eeldatavasti saabub veebruari alguses.

Autospirit on Subaru ja Fiati esindaja Eestis. Autospirit Tartu esinduses müüakse ka Kia, Nissan, Mazda ja Fiat sõidukeid. Ascar Auto ostu järel laieneb Autospirit mudelivalik Opel ja Peugeot automarkide võrra. Lisaks teenindatakse Chevrolet ja Hyundai sõidukeid. Autospiri omanikeringi kuulus pikalt legendaarne rallisõitja Markko Märtin. 

Amserv tegutseb 1992. aastast ja on üks suuremaid autode müügi- ning teenindusettevõtteid Baltimaades. Amservil on Eestis ja Lätis 11 autosalongi, mis müüvad ja teenindavad 7 automarki: Toyota, Lexus, Opel, Peugeot ja Hyundai. Kolmandik Eesti uute autode ostjatest eelistab just neid automarke. Amservis töötab ligi 450 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles