Harju Elekter sai suurtellimuse Araabia Ühendemiraatidest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Araabia Ühendemiraatide pealinn Abu Dhabi.
Araabia Ühendemiraatide pealinn Abu Dhabi. Foto: HAMAD I MOHAMMED / REUTERS

Harju Elektri tütarfirma sai tellimuse 54 eriotstarbelise komplektalajaama tarnimiseks Araabia Ühendemiraatidesse (AÜE).

AS-i Harju Elekter tütarettevõte AS Harju Elekter Elektrotehnika sai tellimuse 54 eriotstarbelise komplektalajaama tarnimiseks Konecranesile aastase perioodi jooksul. Tarned on suunatud Araabia Ühendemiraatidesse. Vastavalt lepingule osapooled tehingu väärtust ei avalikusta, teatas Harju Elekter börsile.

Alajaamade tootmine Kontserni Eesti ja Soome tehastes on viimaste aastate jooksul olulisel määral suurenenud, ulatudes täna keskmiselt 4000 alajaamani aastas.

Konecranes on tõsteseadmeid ja teenuseid pakkuv kontsern, mis teenindab väga erinevaid kliente, seal hulgas tootvat ja töötlevat tööstust, laevatehaseid, sadamaid ja terminale.

Harju Elekter Grupp on kesk- ja madalpinge elektri- ja automaatikaseadmete valmistaja Baltimaades ning Skandinaavia riikides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles