Baltimaade pealinnadest on kõige kallim kütus jätkuvalt Tallinnas

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tankimine Circle Ks.
Tankimine Circle Ks. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

 Circle K tanklate hinnavõrdlusest reedese seisuga selgub, et Baltimaade pealinnadest on kõige kallimad kütusehinnad jätkuvalt Tallinnas.

Tallinnas püsisid nii 95-oktaanise bensiini kui ka 98-oktaanise bensiini hinnad muutumatuna. Diislikütuse hind langes 1 sendi võrra.

Riias langesid kõikide kütuste hinnad nädalaga 1 sendi võrra. Vilniuses püsis bensiini 95 miles hind möödunud nädala tasemel. 98-oktaanise bensiini hind langes aga 5,2 sendi võrra, diisli hind kahanes nädalaga 1 sendi võrra. 

Kütuse hind püsis jätkuvalt kõige kallim Tallinnas, kus oli reedese seisuga 95-oktaanise bensiini hind 1,269 eurot liitri kohta. Riias ja Vilniuses maksis kütus vastavalt 1,214 ja 1,094 eurot liitri kohta.

98 miles plus bensiini müüdi Talinnas 1,319 euroga, mis ületab Riias müüdava kütuse hinda 5 sendi võrra. Vilniuses oli 98-oktaanise bensiini hind aga Tallinna omast aga 13,4 senti odavam.

Diisli hind oli Tallinnas 1,309 eurot ehk 9,5 senti kallim kui Riias ning 23,5 senti kallim kui Vilniuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles