Nordica nõukogu liikmeks sai Starmani eksjuht

Janno Riispapp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Majandus- ja taristuminister Kadri Simson määras riigile kuuluva lennufirma Nordica nõukogu uueks liikmeks nimetamiskomitee ettepanekul Toomas Tiiveli.

Toomas Tiiveli volitused kestavad kolm aastat ning oma nõusoleku enda nõukogu liikmeks nimetamiseks andis ta 7. novembril.

Lennufirma nõukogu esimees on praegu Peeter Tohver, lisaks on nõukogus veel Taivo Linnamägi ja Jaanus Jakimenko.

Kuna Nordica nõukogus on neli liiget, jäi Hannes Saarpuu lahkumisega juhatusse alles kolm. Seega täidab Tiivel Saarpuust tühjaks jäänud koha.

Toomas Tiivel juhtis 2012. aastast kuni möödunud aasta suveni Starmani Eesti äriüksust, kuid koondati seoses telekomifirma ostnud Elisa sooviga kaotada dubleerivad töökohad.

«Uue struktuuri koostamise käigus lähtusime soovist ühendada mõlema ettevõtte tugevused ja vältida dubleerivate funktsioonide teket ning eesootavad muudatused lähtuvadki uuest ühendstruktuurist,» kommenteeris Elisa Eesti tegevjuht Sami Seppänen toona.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles