Eesti kinnisvarafirma ostis Läti pangahoone

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Colonna värske investeering Riias.
Colonna värske investeering Riias. Foto: Colonna

Ärikinnisvarale spetsialiseerunud investeerimisfirma Colonna ostis Riia kesklinnas, aadressil Valdemara 8 asuva büroomaja, mida enim tuntakse endise Parex panga peahoonena.

Büroomaja seitsmel korrusel on kokku 3900 ruutmeetrit üüritavat pinda, kus täna tegutsevad mitmed mainekad ettevõtted.

Colonna tegevjuhi Roberto De Silvestri sõnul on nende huvi Riia kinnisvaraturu vastu suur. «Jätkuvalt oleme huvitatud pikaajaliste üürilepingutega kaetud ärikinnisvarast, mis toodab püsivat rahavoogu. Vajadusel teeme hoonetesse lisainvesteeringuid ja meil on valmidus tagada ka kvaliteetne haldusteenus.»

2006. aastal tegevust alustanud investeerimisfirma Colonna on üks suuremaid ärikinnisvarasse investeerijaid Eestis ja Baltimaades.

Colonna grupi vahendusel on investeeritud Balti kinnisvaraturule ligi 300 miljonit eurot. Ettevõtte portfelli kuulub 90 ärihoonet, milles on kokku rohkem kui 250 000 ruutmeetrit üüritavat pinda ja üle 700 üürniku. Colonna lööb aktiivselt kaasa ka heategevusprojektides ja toetab kultuuri ning sporti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles